Menles

Wil jij verder komen in de Mensport? Droom je van het winnen van wedstrijden of het behalen van het ZZ niveau in de mendressuur? Wil je ook wel eens naar het NK (Hippiade Mennen) Of rijd je liever de sterren van de hemel in de vaardigheid of combineer je 3 onderdelen in een Samengestelde Menwedstrijd?
Vind jij het ook essentieel dat jouw paard of pony hier net zoveel plezier aan beleefd? Oftewel, presteren is gaaf, maar wél met een ‘happy athlete’! Heb jij het geduld en ben je bereid dingen ‘anders’ aan te pakken dan je misschien gewend bent?
Met jouw inzet en doorzettingsvermogen én de juiste begeleiding en expertise van Vivien is dit ook voor jou weggelegd!

Sinds 2008 geeft Vivien menlessen en clinics in heel Zuid-Holland. Zowel aan beginners als aan wedstrijdrijders tot ZZ niveau, enkel- of tweespan. Haar passie ligt bij de Mendressuur, maar ook voor lessen vaardigheid ben je bij haar aan het goede adres. Goed leren longeren (enkele of dubbele longe) is een zeer fijne (onbelaste) aanvulling op je trainingen onder het zadel of voor de wagen. Ook voor longeerlessen kun je bij Vivien terecht.

Met name de combinatie van instructrice en sportmasseur voor paarden maakt het interessant, omdat Vivien de vertaalslag kan maken van het geven van instructies met als doel om het totale lichaamsgebruik van het paard te optimaliseren. De kennis van de anatomie & bewegingsleer, de juiste manier van het begeleiden van het trainen en opbouwen van de spieren is hierbij essentieel. Hierdoor krijg je een ‘Happy Athlete’ die correct door zijn lijf beweegt, wat de kans op blessures enorm verminderd en de prestaties verhoogd.

Het is mogelijk om privé les op locatie les te krijgen met uw eigen aanspanning. In verband met de reistijd is dit alleen haalbaar vanaf minimaal 2 combinaties. (minimum van 2 uur) De reiskosten zijn afhankelijk van de afstand.

Ook is het in het zomerseizoen (mei t/m september) mogelijk om met uw eigen aanspanning bij ons thuis in Oostvoorne te lessen op een 30 x 60 meter graspiste.

Tarief per 1/1/2024:

Uurtarief: €55,-.

Prijzen zijn incl. 21% BTW en exclusief reiskosten.
Tot 10 km vanaf Oostvoorne 3233 XA geen reiskosten.
Vanaf 10 km vanaf Oostvoorne: (€ 0,45 per kilometer (retour) vanaf 3233 XA ). Bij meerdere paarden op 1 adres worden de reiskosten verdeeld. 

Neem contact op met Vivien voor de mogelijkheden! Tel.nr. 0614789483 of vivien@kribbemensport.nl