Instructie

IMG_6434bVanaf 2008 geeft Viviën menlessen en clinics in heel Zuid-Holland. Zowel aan beginners als aan wedstrijdrijders tot ZZ niveau, enkel- of tweespan. Haar passie ligt bij de dressuur, maar ook voor lessen vaardigheid & marathon ben je bij haar aan het goede adres. Goed leren longeren (enkele of dubbele longe) is een zeer fijne (onbelaste) aanvulling op je trainingen onder het zadel of voor de wagen. Ok voor longeerlessen kun je bij Viviën terecht.

Met name de combinatie van instructrice en sportmasseur voor paarden maakt het interessant, omdat Viviën de vertaalslag kan maken van het geven van instructies met als doel om het totale lichaamsgebruik van het paard te optimaliseren. De kennis van de anatomie & bewegingsleer, de juiste manier van het begeleiden van het trainen en opbouwen van de spieren is hierbij essentieel. Hierdoor krijg je een ‘Happy Athlete’ die correct door zijn lijf beweegt, wat de kans op blessures enorm verminderd en de prestaties verhoogd.

Het is mogelijk om privé les op locatie les te krijgen met uw eigen aanspanning. In verband met de reistijd is dit alleen haalbaar vanaf minimaal 2 combinaties. (minimum van 2 uur) De reiskosten zijn afhankelijk van de afstand.

Ook is het in het zomerseizoen (mei t/m september) mogelijk om met uw eigen aanspanning bij ons thuis in Oostvoorne te lessen op een 30 x 60 meter graspiste.

Tarief:

Uurtarief: €50, exclusief reiskosten.

Neem contact op met Viviën voor de mogelijkheden! Tel.nr. 0614789483 of vivien@kribbemensport.nl