MenTeam & Wedstrijdkalender

Outdoor SGMW Wedstrijdkalender 2018

Datum Plaats Soort wedstrijd Dressuurproef Bijz.
29 maart t/m 1 april Exloo SGMW FEI CAI**
1 en 2 juni Blaricum SGMW Z DK
19 t/m 21 juli Beesd SGMW Z
17 t/m 19 augustus Oirschot SGMW Z NK

Wedstrijdresultaten 2016

Datum Vereniging Adres Soort wedstrijd Uitslag
2-3 april In Stap en Draf Eefde Gorssel SGMW Klasse 3 3e plaats
3-4 juni Stad en Landeruiters Blaricum DK SGMW Klasse 3 1e plaats & Districtskampioen
10 juli Haarlemmermeerruiters Hoofddorp Districtskampioenschap Dressuur & Vaardigheid Kampioen ZZ Vaardigheid
16-17 juli Manege de Eendracht Vrouwenpolder SGMW Klasse 3  1e plaats
26-27 aug PSV Westland Maasdijk Nederlands Kampioenschap  1e plaats en Nederlands Kampioen!

De pony’s

Sharka (Sjaak), ruin, geboren in 2003, ras: onbekend pony's
Niveau: ZZ dressuur, ZZ Vaardigheid, Klasse Z SGMW
2014: 6e op Nederlands Kampioenschap Enkelspan pony klasse 3 te Wouterswoude.
2016: 1e en Districtskampioen West klasse 3 SGMW te Blaricum. Districtskampioen ZZ Vaardigheid te Hoofddorp. Nederlands Kampioen SGMW Enkelspan pony Klasse 3 te Maasdijk. In 2017 voor het eerst uitgebracht op een Internationale FEI Menwedstrijd.

Hoppenhof’s Isaak, ruin, geboren in 2011, ras: New Forest
Niveau: M dressuur en L vaardigheid. Isaak is in het voorjaar van 2015 beleerd voor de wagen en wordt nu rustig verder opgeleid voor de mensport. Tevens wordt hij onder het zadel gereden en in dressuurwedstrijden uitgebracht tussen de paarden (M1). Isaak is in eigendom van Ellen van der Sande- Boot.

De koetsier

IMG_6354bMijn naam is Viviën Kribbe, ik ben geboren in 1979 en moeder van een zoon en een dochter. Ik rijd aangespannen vanaf mijn 10e jaar, ik ben begonnen met een shetlander en haalde op mijn 14e mijn koetsiersbewijs met een fjord. De pony’s uit mijn jeugd hebben echter nooit plaats gemaakt voor paarden. De liefde voor pony’s zit heel diep, ze zijn intelligent, ondeugend, fijn om mee te werken en ze gaan voor me door het vuur!
Sinds 2007 rijd ik menwedstrijden, in 2008 werd ik Nederlands Kampioen Klasse 2 en in 2016 Nederlands kampioen Klasse 3. In de twee onderdelen wedstrijden komen we met Sharka uit in de ZZ Dressuur en ZZ Vaardigheid. Mijn ambitie is om binnen enkele jaren door te groeien naar de hoogste klasse (internationaal). Daarnaast hoop ik verder te kunnen groeien als Meninstructeur om zo ook andere menners te kunnen begeleiden en te coachen. Ook wil ik mezelf verder blijven scholen en ontwikkelen in de Paardensportmassage. In januari en februari 2017 heb ik de basiscursus acupressuur gevolgd.

De grooms

Richard Olsthoorn, is geboren in 1977 en echtgenoot van Viviën.
Als groom ga ik alleen mee in het onderdeel marathon tijdens belangrijke wedstrijden. Daarnaast ondersteun ik Viviën waar ik kan, zo doe ik onder andere haar boekhouding.

DefneyDefney Duursma, is geboren in 1999.
Ik heb mijn menbewijs enkel- en tweespan bij Viviën gehaald en ik volg ook menles met mijn eigen pony.
Sinds 2014 groom ik bij Viviën in de dressuur en vaardigheid. Seizoen 2016 was mijn eerste seizoen als groom in de marathon, we oefenen deze winter alvast enkele indoormarathons. Dat gaat heel goed! Dus ik heb veel zin het komende seizoen.